tisdag 20 november 2012

Youngblood


Nu så ligger jag efter i mitt bloggande. Har ganska många alster som jag inte har bloggat så jag ska tidsinställa några inlägg nu så jag kommer ikapp.
 
Jag ska börja med ett alster som gjordes på Avesta mässan/träffen i september. Utmaningen gick ut på att man bara fick använda det som fanns med i tävlingskitet som man beställt och välkomstpåsen. Man fick skapa vad man ville men det var ett krav, man måste använda minst en av stämplarna i tävlingskitet väl synligt.


Papperen är från Fancy Pants, Oct 31. Sprayade på lite Dylusions Ink Spray för att få en färgklick i det hela.
 
 
Det här är ett utstansat träd som var med. Rispade upp ett svart band och färgade in det lite grått och virade runt det i trädet.
 
 
I den här flaskan så låg det några rhinestones. Jag tog bort dom och fyllde flaskan med vatten och sprutade i lite röd Dylusions ink spray så det skulle se ut som blod.
 
 
Stämplarna som var med i tävlingskitet så hade Vilda Stamps tagit fram enkom till träffen så de var helt nya. I kitet fanns det några "inch" stämplar som är gjorda för att kunna passa i kapsyler. Jag använde en sån och sedan den med dödskallen. Även biljetten var en stämpel från kitet.
 
 
Fotot är på sonen när han var utklädd till Halloween förra året.

 
Spindelnäten i vänstra hörnen är utstansade från någon dies. Övrigt så är det nätband och en träknapp.
 
Jag fick ett andra pris för den här layouten och vinsten var ett pappers och dekorationspaket från Fiskars.
 
 
Ha det gott!

2 kommentarer:

Emma sa...

Vilken härlig Lo! Och vilken skrämmande vampyr.. ;)

Anette sa...

Så snyggt!