fredag 1 juli 2011

Smash Book!

K & Company har lanserat en så kallad Smash Book. Man kan säga att det är en bok som man snabbscrappar inspiration, kom ihåg, semester, planering...you name it, i. Det är en ny variant av den gamla hederliga klippboken, tycker jag. ;)

Så jag gjorde en egen och....oj, så kul det var. Jag är ju så, att jag kan inte bara sätta ihop en bunt med papper och binda ihop utan varje papper ska behandlas och arbetas med. Längre ner finns det ett filmklipp på hela boken. Det är första gången jag gör en Youtube film så den är lite si och så. :)


Den här gjorde jag i en mindre variant. Jag har använt mig av 15x15 cm papper. Hårdare kartong till pärmen, ett par 12x12" mönsterpapper och några färdiga journalingblad.


För att binda ihop den sedan så använde jag mig av en BiA, Bind it All. Ett mycket användbart verktyg.


Stämplar som jag använt mig av är clearstamp stämpelset från Viva Decor och Inkadinkado dom finns att köpas hos Mians Scrap & Design. Övriga stämplar är från Tim Holtz, Forma Hantverk, Autums Leaves, Inkido och See-d´s . Vissa tags/blad så har jag stansat ut med Tim Holtz dies. Stämplat egna journalingblad och klippt ut. Färgat in alla kanter på papperna i matchande färg och lite textstämplar här och där.

Har det varit papper som bara haft mönster på en sida så har jag färgat den andra med Distress Ink i matchande färg. Gjorde en egen ficka att förvara tags, papper eller dyl i, eller det som sedan ska sättas in i boken. Tog ett brev som man även kan förvara samma saker i.

Så vad skulle denna bok kallas eller handla om.......!? Efter ett tag kom jag på det. Jag vart ju så glad när jag blev tillfrågad om att bli med i Mians DesignTeam så boken fick handla om mina uppdrag mm. Så då blev den första skrivelsen och bilden insatt på en sida. Mina bloggdagar och vad de ska handla om. Jag får även fylla i 1 Juli nu. :)


Här kommer då filmklippet med musiken som var jättesvår att välja men den är bättre än gräsklipparen som kom med i bakgrunden när jag filmade där ute. ;)


Det var allt för den här gången. Nästa bloggdag för mig är, *kollar i boken*,........26 Juli! :D

I helgen följer jag med Mian och Ingrid, Mians Scrap & Design, till Leksand för att ställa ut på Papperskraft stämpel och scrapmässa. Jag hoppas vi får träffa många av er pysslare där ute på mässan. Och albumet det finns att beskåda "in real life" på mässan. ;)

Ha det gott!

3 kommentarer:

Ziro sa...

Vilken fin Smash-bok!

Ywonne sa...

Mmm, instämmer med föregående talare *S*

Zora sa...

Hm... det är nog dax att testa något som detta, vilken ispiration filmen är! Den är hur läcker som helst.