söndag 10 juli 2011

Metallica

Det är nu ett år sedan vi var och "såg" och lyssnade på The Big Four. Skulle ha velat upplevt det nu när dom var på Ullevi också men hade inte möjligheten. Och som det syns på layouten så är det Metallica, av de fyra, som ville ses och höras på. :)


Papperet är från Glitz Design, Rebel. En jättetuff kollektion tycker jag.


På fotona så har jag dragit med en craft scratcher från Tonic Studios för att få en liten tuffare look. Efter det så drog jag lite försiktigt med Distress Ink, Black soot över. Svarta pärlor i varje hörn på fotona.


Dödskallen är från dotterns ett par gamla skor. Under den en bit annat Glitz, Rebel, papper och en bit punchinella i metallfärg.


Rev sönder lite uppe i kanten på lo:n och satte dit några eyelets och "drog ihop" det med floss. Tog en bit av ett annat Glitz, Rebel, papper och limmade dit en av biljetterna på. Satt dit phototurns med brads och en liten säkerhetsnål. En ticketbiljett bakom med lite journaling på.


Blommorna som ser ut som metall är från Prima Marketing och blev perfekt med en liten metallknapp och floss i mitten. Skruvbrads fick pryda varje hörn på lo:n.

Barnen, vi också för den delen, tyckte att kvällen var s***bra. Men vi var faktiskt inte där hela kvällen utan vi åkte dit en stund innan Metallica började spela. :)

Nu blir det till att fota och redigera och blogga alla alster som blev till under midsommarcropen på Svensk Scrapbooking.

Ha det gott!

1 kommentar:

Maiden sa...

Superläcker layout!!
Jag hade inte heller möjlighet att se den live - såå glad att den sändes på tv!
Kram