fredag 19 november 2010

Julkort

Nu är det dags för julkort. Jag, mina barn och min syster hade en heldags pyssel förr förra lördagen och då blev det några stycken gjorda men även efter det har det blivit några. Så nu, härifrån, så kommer det att vara några inlägg med julkort.


Här har jag röd och grön cardstock. Sen har jag klippt ut sex stycken bilder ur mönsterpapperet från Graphic 45, christmas past collection. På dom penslade jag på Distress crackle paint, rock candy och färgade sedan in det lite med Distess Ink, antique linen. Stämpeln kommer från Stämpelkällan och är embossad med guld.


Här är det ett grönt cardstock. Den röda ramen är av mullbärspapper och i två delar. Bilden är från Graphic 45 papper, christmas past collection. Stämpeln är från Reprint och embossad med kopparfärg. Övrigt stickles och peel-off stickers.


Här är det precis som kortet ovanför förutom att det är röd cardstock och grönt mullbärspapper.....såklart, ;) och stämpeln är embossad i guldfärg.


Sista kortet ut för idag så är i rött och grönt cardstock. Stämpeln är från Inkadinkado och stämplad med Distress Ink, aged mahogany och papperet är även infärgat svagt i samma färg. Övrigt ett band i rött och grönt, pearlmaker och en dekorationsknapp.

Ha en trevlig helg!

6 kommentarer:

Camilla sa...

Wow jättefina kort har du gjort!

Kram

Magenta sa...

Jättefina kort! Guld är ju alltid rätt :D

Maiden sa...

Superläckra kort! Guldembossingen var verkligen kanon!

Cornelia sa...

Verkligen fina julkort! Känns "äkta", klassiska och välarbetade!

Snyggt med guldembossing... hmm... undrar om jag har guldpulver... eller "bara" koppar. Måste kolla, för det där är snyggt!

Anki sa...

Superfina julkort vännen!

Beea sa...

Hej! jag måste bara får fråga dig var du har fått tag i mullbärspapperet? jag har sökt som en galning men hittar inte det någonstans :S