söndag 28 november 2010

Fyra nya julkort

Här kommer de fyra sista julkorten. Jag får se om det blir några fler i år. Det första ut blev så här:


Det är röd och grön cardstock. Stämpeln är från Stampers Anonymous, Tim Holtz och är stämplad med Distress Ink, aged mahogany. Övrigt så är det halvpärlor, bär, löv, biljett, stickles och ett nätband.


Här blev det oxå röd och grön cardstock. Även den här stämpeln är från Stampers Anonymous, Tim Holtz, och är stämplad med Distress Ink, barn door. Bakom stämpeln så är det en bit från ett blad ur en gammal bok. Textstämpeln är från Stämpelkällan och är embossad med koppar. Övrigt halvpärlor och stickles.


Här är grunden ett grönt cardstock och ett mönsterpapper från okänd tillverkare. Motivstämpeln kommer från Bildmålarna och är färglagd med Tombow pennor och lite Puffy Velvet. Textstämpeln är från Inkido och är embossad och distressad. Övrigt halvpärlor.

Sista kortet ut är ett icke traditionellt julkort för det går nämligen i rosa.


Det är ett gammelrosa cardstock med ett mönsterpapper från Magnolia Ink, once upon a time, med en bård utstansad med en MS stans, doily lace. Sedan är det en bit vit fiberpapper. Det är två stycken stämplar. Julgranskulan är från Vilda Stamps och textstämpeln är från Kortstugan. Dom är stämplad med en embossingdyna och sen penslad med Perfect Pearl. Övrigt pearlmaker, stickles och ett rosa sidenband.
 
Jag tror att det får vara årets skörd men man vet aldrig. Det kan bli fler. ;)

Hoppas ni har haft en trevlig advent idag. Det har iallafall jag och min familj haft.

Ha det gott!


1 kommentar:

NHL sa...

Väldigt trevliga kort! Ja, jag känner att julkortsentusiasmen börjar lägga sig en aning :-) Ska se till att fixa SS julkortsutmaning trots det.