onsdag 17 november 2010

Altrad presentask

Svensk Scrapbooking firade 3 år den 7 oktober och det gjorde dom med en cybercrop mellan den 7-11 oktober. Oktober var väldigt uppbokad för mig men jag hann med ett bidrag iallafall. Jag deltog i alter utmaningen, "födelsedagspresenten", och där skulle man klä in, dekorera och smycka ett "paket" i valfri färg och form.


Jag började med att färga in alla kanter med Distress Ink, aged mahogany sen var det bara att börja mäta, klippa och klistra. Jag använde 2 olika mönsterpapper från Basic Grey, eskimo kisses och bittersweet.

Blomman är av samma papper gjord med retropunchen. Fjärilen är oxå samma papper av en MS punch. Sen så använde jag mig av en stämpel från Vilda Stamps, även den på samma papper. Övrigt krysantemum från Storyteller, bär, pärlhatt, charm, metallblomma, pärlor och band.


Jag dekorerade även insidan med en filtswirl från Panduro och en lika blomma som på framsidan fast mindre och några pärlor. Knappen på utsidan så la jag på ett lager med stickles.


Den här asken gjorde jag till min älskade dotter till hennes födelsedag som hon hade i oktober och i den så låg det de allra mest som hon hade önskat sig. Hon blev väldigt glad för både innehållet ......och asken. :)

Ett stort Grattis till min underbara dotter OcH Svensk Scrapbooking på födelsedagen!

Ha det gott!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fin ask.

Stephi sa...

´Superfin! Du gör alltid så fina saker!
Vilken kul ide, ska nog apa efter lite tror jag....

Karolina/karehed sa...

Jättefin ask med härliga färger!

Anonym sa...

Hej!! Först tack för din fina kommentar!!
Och sen, vilken underbar ask! Jag kan inte alls få till såna men du är superduktig!! Älskar färgerna!