onsdag 27 januari 2010

Nytt utseende

Jag har bytt utseende på bloggen redan...

Ville ha tre kolumner och då passade inte den förra bakgrunden. Headern har jag gjort själv. Det vart inte riktigt som jag ville men det får duga.

Jag har bestämt mig för att än så länge bara ha pyssel och dyl i denna blog och fixa en annan till foto m.m. Vi får se hur det blir, hur jag löser allt.

Jag har hittat några till gamla kort som jag gjort som kommer att läggas upp och det kooommer nytt också. Min första LO kommer att sättas in som jag gjorde för ett par veckor sedan som min systerson fick på 20-års dagen.

Sen så har jag anmält mig till träffen i Karlstad som Svensk Scrapbooking anordnat i samband med mässan. Ooiii, vad nervös jag är. Har aldrig varit på nån träff förut och så ska man ge sig ut på ett så här stooort evenemang det första man gör. Ja aa..., men, det ska bli kul att få träffa alla som man "träffat" inne på forumet på Svensk Scrapbooking.

3 kommentarer:

Linda Horn sa...

Det blev ju riktigt snyggt här i bloggen ju!! Snygg header! Skulle kanske göra en jag med.... fast då blir den så klart inte digiscrappad! ;-) Sånt kan inte jag...

Ha det gott!!

AlaEmmeli sa...

Ja du har verkligen fått bloggen trevlig och "scrappig"... superfint, va duktig du är! :)

Anki sa...

Jättesnyggt blev det. Vilka fina kort du har gjort med ljus i. Jag har aldrig testat, men funderar på att göra det någon gång.

Jag kommer också till Karlstad. Det ska bli sååå kul!