måndag 22 mars 2010

Coola Grabbar

Oj vad roligt det var att scrappa idag. Hade haft en bild i huvudet om hur jag skulle göra en LO och satte igång med den idag men den slutade med att se heeelt annorlunda ut än vad jag hade tänkt mig.

Jag hade tänkt mig en liten stilren LO denna gång och hade tänkt ut papper och allt. Klippte till mönsterpappret och fixade till fotona.......men nej, jag var iiinte nöjd så jag fick tänka om. Då kom jag att tänka på en heelt underbar canvastavla som Rimna hade med i sista nummret av Ett Trykk. Så det blev att ta fram så många stämplar som möjligt som skulle kunna passa och så här blev resultatet:


Jag började med att skrapa kanterna på cardstocken sen klippte jag en mall för fotona och satt fast den på cardstocken och efter det var det bara att börja stämpla hej vilt. Fotona satt jag dit med tjocka 3d kuddar sen.


Texten coola grabbar hade jag tänkt ut färdigt redan när jag skrev ut fotona så det fick det bli med foam bokstäver. Jag distressade runt cardstocken med distress ink, Black soot och Weathred wood. Satt på en remsa svart band med några nitar från ett gammalt skärp och på det några metallringar och en tyglapp som hängde med prislappen på ett par barnjeans som jag köpt. Under tyglappen så har jag ett journalblad och det är fastsatt med en skruvbrads.


Dom coola grabbarna är min son och hans kompis som "klädde ut" sig till tuffa grabbar sommaren -09.
Tänk så det kan bli. Man tänker ut och vet hur en LO ska se ut men i slutändan så blir den heeelt annorlunda men var gör väl det. Jag blev nöjd och de färdigt tillklippta pappren gick i spillådan.

Ha de gott!


10 kommentarer:

Millan M sa...

Vilken häftig LO! Den gillade jag skarpt!

Petra/Trollet sa...

Så jättecool!!!! Ibland äe det kanske bra att det inte blir som man tänkt sig:)

Karolina/karehed sa...

Vilka härliga och coola fotografier. Gillar din bakgrund, så snyggt med alla stämplar! :-)

ica sa...

Jättesnygg LO!! Verkligen cool :)

A'laEmmeli sa...

Hejsan! Tack för att du vill vara med och fira, du har två lotter och så vill jag passa på att säga att du gjort en superfin layout... och en jättefin blogg! Kram Emmeli

Sara sa...

Hej!
Den var helt i min smak! Gillade att det ser ut som mycket dekorationer fast det egentligen inte är så många, är nog stämplarna som gör det. Mycket läckert!!
//Sara/ Jämtlandstös

Sara-SaGam sa...

Vilken cool LO. Jag gillar sättet du använder stämplar på din LO.

pamala sa...

Fun projects! Great pics too!
Thank you for posting on my blog during the Zutter Zisters Blog Hop. :)

A'laEmmeli sa...

Hej igen! :) Du jag kom att tänka på att du tagit så fina bilder från Karlstadträffen, har du lust att maila dem till mig? Min mail är emmeli[at]steinwall.se. Har tänkt att framkalla lite och scrappa något från träffen men inser att jag inte har så mycket bilder. Vore främst kul att få de bilder där jag skymtar många andra bilder har vi ju lika! HOppas det går bra! Kram Emmeli/AlaEmmeli

Petra sa...

Kanonsnygg LO, stämplarna passar verkligen till temat och fotona och allt. Toppen!