lördag 17 april 2010

Mitt första minialbum

Det här kom jag på att jag skulle göra samma dag som jag skulle få besök från andra sidan potten, nämligen min svägerska och hon skulle snart ha sin födelsedag. Så det blev att knåpa ihop något snabbt så jag satte mig ner och gjorde något som jag aldrig gjort förut, ett minialbum gjort med BiA:n, och inte hade jag prövat BiA:n än ens heller. Så det blev inte riktigt som jag skulle ha gjort det om jag hade lite mer tid på mig. Jag ville ju ha foton på varje sida men, men. Varför ska man vara ute i sista minuten.

BiA, Bind it All, är en maskin som både gör hål och binder ihop med wire, spiral.

Så nu har jag gjort mitt första projekt med BiA:n och det blev ett minialbum med 6 st blad. Jag tog ett ganska tjockt kartongblad och skar det 12,2x12,5 cm. Sedan klädde jag dom i tre olika mönsterpapper av Provocraft, Cadenza, men i samma färger.


Framsidan prydde jag med bl a rosor,blad, skelettlöv, rhinestones och mesh. En metallram fastsatt med brads med hennes smeknamn i, Sanne av Susanne. Lite organza band och en hänge, med "Made With Love" på, hängandes från pärlfloss.


Nu får ni ursäkta bilderna lite. Det ser ut som om papprena har olika färger men det är samma färg. Det är bara ljuset som blev olika när jag fotade. Hade ju brottom så fotona blev usla.

Alla dekorationer så gjorde jag med Silhouetten. Än en gång vilken underbar maskin.Efteråt kom jag på grejer som jag glömt göra i farten men jag blev faktiskt nöjd ändå.

Det var det. Jaha, om det blir något mer med BiA:n? Ja, det är klart. Det var superkul. Bara man kom på hur, med vad och i vilken ordning man skulle göra det så då gick det bra.

Grattis Sanne, än en gång! 

Ha det gott!                                                                              

11 kommentarer:

Millan M sa...

Vilket fint album!

Maritha/ Dilorf sa...

Det är ju inte illa för att vara ett första album.. :D Hon måste ju ha blivit jätteglad för detta!
Och vilka härliga papper du har använt!

KRAM på dig, Vännen!

Kamilla sa...

Åååh det blev ju jättefint!!!!
Så glad hon skulle bli, och det där med att komma på mer saker som man skulle vilja sätta dit efteråt, det känner jag igen ;D

Kram kram

Anki sa...

Det är verkligen hur snyggt som helst ju!! Kram!

Sanne sa...

Jihaaa! Du e så underbar Lousan!!!
Det var en riktigt mysig present som pryder mitt blombord i köket så att jag kan snabbt få tag i det på moron när jag myser till mitt te! Den är underbar att se i!!!! Alla detaljer!! Tusen tack!!!
Kram!! Sanne

Angela sa...

Så fint det blev! Jag har också nyss gjort mitt första minialbum med min Bind-it-all, och nu är jag inne på det tredje... det är himla kul! :)

Pysselmaja sa...

Vilket jättefint album, det blev jättebra=)

Kram Pysselmaja

Anonym sa...

Hej Lousan!
Vi har sett ditt verk i verkligheten, och det är SÅÅÅÅÅ fint!
Roligt att du hittat din "grej"!
Kram Elisabeth och svärmor

Anonym sa...

Hej
Vilket fint album. Var får du alla dina ideer ifrån....jättafint.
Haresåbra syrran

Malin/Turbomalin sa...

Underbart album. gillar verkligen hur du "knutit ihop" det och fått en perfekt helhet. Och i blå toner dessutom. Supersnyggt!
Kram

Petra/Trollet sa...

Vilket jättefint album och vilken bra present!!!!!!