onsdag 12 september 2012

Guldbröllop

Idag bloggar jag hos Annelie & Mians Scrapbook & Pyssel. Jag ska blogga en layout som jag började med på dt-träffen som vi hade i helgen.
 

Jag har använt mig av två olika mönsterpapper. Båda kommer från My Mind´s Eye, Meadow Lark kollektionen.


På fågeln så har jag lagt ett lager med Glossy Accent från Ranger. Fågelburen har jag stansat ut med en dies, caged bird, från Sizzix, Tim Holtz. Den har jag sedan målat med Distress crackle paint, picket fence, från Ranger. Dekorerade den med lite halvpärlor.


Metall”blomman” i mitten så är egentligen en “kjol” som man använder vid smyckestillverkning men jag tyckte att det blev lite häftigt och annorlunda att använda den i mitten av en blomma. Överst så är det en brads med blingsten.
 

Den runda delen är utstansad med en dies från Marianne Design. Allra underst så har jag en tag med lite journaling. (Hade glömt lagt dit tagen på de övriga bilderna)


Runt mönsterpapperen så har jag stansat med en underbar “Punch around the page” stans från Martha Stewart.


Rubriken är av stickers från Fancy Pants Design.


Fotona är från när vi firade mor & fars guldbröllop förra året.
 
Hösten är här och det har faktiskt varit lite fina dagar.
 
Snart är det mässa i både Gävle och Avesta. Butiken, Annelie & Mians Scrapbook & Pyssel, kommer att ställa ut på båda ställena. Hoppas jag/vi kommer att få träffa många av er där. Själv kommer jag att finnas i Avesta. :)
 
Ha det gott och sköt om er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt när det går i vitt och rött.
Färgerna kommer igen i korten. Det var en rolig dag och kväll, eller??
Syrran!

Iffa ...... sa...

Vilken fin LO. Guldbröllop, inte dåligt, beundransvärt =)
Kram Iffa

Malin sa...

Fin layout med väl bearbetade detaljer! Blir sugen på en Sizzix när jag ser så snyggt du gjort, älskar den där fågelburen!

Stephi sa...

Den är så himla fin din LO. Vackert med metallen på blommorna... lager på lager av stansat..ja allt är fint. Kram och ha en fin helg.