fredag 17 augusti 2012

En "tanke kub"

Idag bloggar jag hos Vilda Stamps och det skulle ha varit mitt sista inlägg som Dt men om jag ville så fick jag gärna fortsätta. Det vill jag ju såklart så mig får ni dras med ett tag till. ;)

Jag har haft en kub länge som jag inte gjort något av och nu tyckte jag det var dags. Så det blev den med lite texter på till idag.


Den är öppningsbar och gjord av plexiglas. Jag tänkte ha den på mitt pysselbord så när det är dags att se nåt nytt så vänder jag bara på den.

Så här ser alla sex sidor ut:


Textstämpel från kit V694 och fjäril från textstämpel V387Textstämpel från kit V692 och del av hörnstämpel från kit V692Textstämpel från kit V694 och swirlstämpel V540Textstämpel V413 och ros av textstämpel från kit V694Textstämpel V345 och blomma av motivstämpel V16Textstämpel V387 och hörn från kit V692Övrigt så har jag bara haft lite Stickles på.

Alla stämplar kommer från Vilda Stamps och efter varje stämpel så finns det en beteckning så ni kan hitta den i Vilda Shopen.

I helgen är det den årliga karnevalen här. Det är Sveriges äldsta karneval och i år fyller den 90 år. Så ikväll blir det lite lådbilsrally, karuseller, lottstånd mm. I morgon är det veteranfotboll, karnevalståg och dans i Folkets Park på kvällen.

Sköt om er!

3 kommentarer:

Emma sa...

Vilken härlig kub fylld med UNDERBARA stämplar! :)

Iffa sa...

Hej!

Visst är de underbara dessa kuber =)

Du har gjort din underbart fin!!
Ljuvliga milda fina färger och så fina textstämplar du använt!!
En fröjd att ha på sitt pysselbord.

Jag köpte några sådana här för 3-4 år sedan tror jag på Granit. Ena har jag hemma med kort på barnen i och den andra gav jag bort till brorsans lille pojk som då var nyfödd med kort i till honom, blev mycket uppskattad =)

Verkligen en rolig sak att fylla med minnen/tänkvärda ord.

Låter som en rolig helg för dig, ha det så superkul =)

kram Iffa

Maiden sa...

Å så läckert!
Jag har en sån där gammal plastkub som har hängt med sen jag var liten - men det är foton på barnen i den... Kan man få tag på dem nu förtiden?
Kram