onsdag 18 juli 2012

Färglägga med Inka Gold

Idag bloggar jag hos Annelie och Mians Scrapbook och pyssel och till dagens inlägg tänkte jag visa ett sätt att färglägga med Inka Gold.

Inka Gold från Viva Decor är en revolutionerande produkt som ger en fantastisk metallisk yta utan giftiga kemikalier. Med bivax som en av de viktigaste ingredienserna är Inka Gold säker och lätt att använda i alla projekt.

Den är vattenbaserad, har hög täckförmåga och torkar snabbt. Man kan polera till en strålande glans och den är vatten- och färgbeständig. Det är en blandbar färg och fungerar bra på alla porösa ytor. Den finns i 18 härliga färger.


Till den här färgläggningen har jag använt mig av Peel-off stickers, vattenpenna, akvarellpapper och såklart olika färger av Inka Gold. Inka Gold kommer i en stor burk som den på bilden. Dom andra, små, så har jag lagt i själv från de stora.


Klistra fast en stickers på ett akvarellpapper. Sen är det bara att börja färglägga. Det som är så bra med en vattenpenna är att man inte behöver kladda med vattan bredvid utan det finns färdigt i pennan. Supersmidigt!

När det är färdigt så kan man ha kvar stickersen när man ska använda det till sitt tilltänkta alster eller så tar man bort stickersen och använder det utan det. Man ser då vattenfärg effekten.


Här har jag en annan Peel-off stickers fast i guld.

På den vänstra så är stickersen kvar och på den högra så har jag tagit bort den.

Nu är det bara att använda dessa till något projekt. Kort, layout eller något annat.


Det var allt för idag!

Nästa inlägg så kommer jag att visa mitt sista alster från midsommarcropen på Svensk Scrapbooking.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Så glad jag blev att se detta inlägg =)

Har huuuuuur mycket sådana stickers som helst, köpte en hel del i början och sedan har de bara blivit liggandes. kanske att jag kan använda dem nu då,hihi.

Tycker det blir fint vilket som, rosen är jättefin med....men oxå jättefin utan.

Kram iffa

Millan M sa...

Såå snyggt! Vilken bra idé - den måste jag definitivt testa!