fredag 13 januari 2012

Alla hjärtans ting

Idag är det min bloggdag hos Mians Scrap o Design så jag har lekt med Cameon igen. Alla Hjärtans Dag är ju snart här och jag har gjort en presentbag att ge bort med kanske lite praliner i, till sitt hjärta eller en god vän. Gjorde även ett tillhörande kort.


Basen har jag alltså skurit ut med den digitala skärmaskinen Cameon. Den har även perforerat så den är enkel att vika ihop och får en fin passform.


Bilderna är av ett klippark från Fancy Pants, Vintage Valentine.


Den röda swirlen är efter att jag skurit ut bagen. Så det som blir över sen man skurit ut så kan man använda till annat....., ibland. ;)


Till kortstommen har jag använt kraft papper. Mönsterpapperet är från Fancy Pants, Vintage Valentine. Även bilden är från Fancy Pants men från ett annat mönsterark. Har även återanvänt en swirl till kortet. Biljetten är stansad med en dies från Tim Holtz, Ticket Strip. Stämplade sen med en stämpel av Tim Holtz.


Övrigt så har jag använt mig av distress stickles, blommor, blad, band och metallblommor. Materialet finns att köpa i Mians butik.

Det var vad jag hade att visa idag. Ska nog sätta mig ner och skära ut några till av dessa bagar för det var sååå roligt. Det är bara en knapp månad kvar till Alla Hjärtans dag.

Ha det så bra!

3 kommentarer:

Lena sa...

Såå söta!Så roligt att göra saker till Alla Hjärtansdag!

Kram Lena

KatarinaR sa...

Vilken jättefin presentbag med tillhörande kort du har gjort!
Den kommer säkert att göra någon mkt glad!

Jessica Fors sa...

Så snygga! :)