fredag 25 november 2011

Kursalster

Idag är det min bloggdag hos Mians Scrap & Design. Skrev i förra inlägget att det skulle bli en layout från träffen i Karlstad men jag tar det här först.

I lördags så hade jag kurs i butiken för några av Enköping kommuns anställda. Vi gjorde fyra alster och alla gick i julens tecken. Två stycken kort, en tag och en tändsticksask.

Det här var första gången som jag höll i en kurs så det var nervöst men jag tyckte att det gick........bra. :)

Vi började med att göra ett stafflikort i formatet 4″x4″.


Mönsterpapperet är från Reprint, Tomte Collection. Stämpeln är också från Reprint. Det är bara en del av stämpeln. Skar den så att den skulle bli lite mindre.


Blommorna är stansade med punchar från EkSucces. Grenkvisten är stansad med en punch av Martha Stewart. Övrigt så är det knapp, stickles och acryldroppe.

Andra alstret så blev ett three-fold card.


Tomten är från ett pappersark av Reprint, Tomte Collection. Textstämpeln är från Maja Design.


På kanten på svarta stommen så har jag använt mig av en kantstans från Martha Stewart. Övrigt så är det bara lite stickles glitterlim.

Nästa alster så blev det en tag. Jag gjorde två stycken olika så de fick se.


Bilderna är från ett klippark från Reprint, Angels- och Tomte collection.


Blommorna är stansade med punchar från EkSucces. Kvistarna är stansade med Martha Stewart punch. Övrigt stickles, juteband, knapp, akryldroppe och lite “trassel”.

Sist men inte minst så fick de klä in och dekorera en tändsticksask.


Papperet är från Maja Design, Vinterglädje.


Snöflingorna är utskurna med Cameo:n i ett mönsterpapper från Maja Design, Det är kyligt ute. Övrigt stickles och spetsband.

Vi hade en viss tid att passa så alstrena är mer eller mindre dekorerade. Det för att dom skulle få hinna pröva på lite olika saker.

Är även ni intresserad av att ha en egen träff av något slag. Hör av er till Mians Scrap & Design. Dom anordnar era egna träffar/kick off/möhippor/barnkalas mm efter erat önskemål.

Snart är det första advent och äntligen får vi tända lite ljus. Hoppas att det gör så att det blir ljusare i det här gråa och mörka vädret.

Ha en underbar helg!

4 kommentarer:

Karolina/karehed sa...

Åh, vad roligt att få hålla i en kurs!
Vilka fina saker du gjort! :-)

Angelica sa...

Superfina alster.
Gillade speciellt stafflikortet.
Ha det bra!

Tigerblomma sa...

Fina kort du har gjort, ser att du har använt samma papper som jag har gjort i mina senaste alster. Kul att se att det kan bli så olika ändå. :-)

Nina sa...

vad mycketfint du gjort. Tack även för att du gav mig ett namn på ett kort, three fold card. har gjort någrra men inte haft något namn på det :-)