fredag 18 mars 2011

Godis...

...det var vad vi hittade på bordet på morgonen när vi kom till scraplokalen i Karlstad. Vissa började mumsa på den nästan på en gång men jag kollade in utmaningarna först och en utmaning var just det att altra den chokladplattan. Så det gjorde jag.


Mönsterpapperet är från Prima, Urban Cosmos. Fjärilen stansade jag ut av samma papper fast baksidan med en Martha Stewart stans. Den stora blomman är också från Prima. Övrigt Rhinestones, organzaband, pärlfloss, charm, rosor och eyelets.


Jag klippte ut några blommor från baksidan av mönsterpapperet och klistrade på insidan. På remsan som håller fast chokladkakan så satt jag dit en bård utstansad med en Martha Stewart stans. Stämplade dit en text med grattis och en med godisgris av okänd tillverkare.
Det var vad jag gjorde på hela helgen. Ja, jag hann förbereda två andra projekt också. MEN... det fanns ju så mycket annat man ville göra ockå som att shoppa bland alla 16 butiker som ställde ut. Sen så ville man ju hinna prata och träffa alla deltagare också. Så mycket intryck och inspiration och så fanns det olika demonstrationer som pågick under båda dagarna. Vi var 68 stycken som deltog på träffen och ca 1200 besökare fick mässan.

Ett stort tack till Svensk Scrapbooking, Micke och Helena på Klara Event. Ni har verkligen gjort det igen. Viiilket jobb. En supertrevlig helg med mässa och träff som jag hoppas att jag kan åka på till höst igen.

När dagen var slut så hjälpte jag till Mian att få ner butiken igen för att sedan tuffa hemåt. Ingrid poppade Oh My God! heeela vägen hem.... Ingriiiid!!!! ;)

Ha det gott!

4 kommentarer:

KatarinaR sa...

Så fin chokladkakan blev, i härliga färger!
och Godisgris-stämpeln passade ju perfekt här!

Maritha sa...

Vilket fint litet paket! Jag gillar färgerna och modellen.. :D

Stephi sa...

så snygg, fina färger, rolig idé

Millanprillan sa...

Tjusigt! Jag har fortfarande ångest för att jag inte kunde åka på mässan i Karlstad den här gången, men jag hoppas på hösten istället! Det ger verkligen mersmak ;) Jag hoppas att vi ses på mässan i Avesta på lördag!

Kram Millan