onsdag 16 mars 2011

Din stora dag!

Den 5-6 mars så var det mässa och träff i Karlstad igen som Svensk Scrapbooking anordnade och jag var där såklart! En hel underbar helg med likasinnade tokiga pysselmänniskor. :-)

Jag åkte ner redan på fredagen med underbara Mian och hennes "hang-arounds" på Mians Scrap & Design, som skulle ställa ut på mässan. Det var Marianne, Ingrid, Sophia och lilla jag. När vi kom ner checkade vi in på hotellet först sedan åkte vi och började packa upp butiken inför mässdagen. Jag hade tagit med mig kameran för att fota men tyvärr märkte jag att den gått sönder någonstans på vägen. :-(

Under helgen samlade vi, Svensk Scrapbooking, in pengar till stiftelsen Min Stora Dag som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. Mer information om Min Stora Dag finns på http://www.minstoradag.org/. Vi fick då i utmaning innan träffen att skapa ett grattiskort till någon som får sin önskedröm uppfylld. Så här blev mitt kort:


Motivet är en Sugar Nellie stämpel som är färglagd med Distress Ink. "Grattis" och det ovala papperet har jag skurit ut med Silhouetten och färgat in även det med Distress Ink. Mönsterpapperet är från Me Mind´s Eye och för att få det i samma ton så färgade jag in det lite svagt med Distress Ink. Runt mönsterpapperet så har jag stämplat med On the Edge från Autumn Leaves. Helt underbara kantstämplar. Övrigt nätband, pärlfloss och pistiller.

På insidan så färgade jag in ett papper och stämplade även det med kantstämpeln. Texten skrev jag ut på skrivaren.


Förtsättning följer....

med mer om helgen och dess alster.

Så länge...

Ha det gott!!!
 

5 kommentarer:

ElinÅ sa...

Jättefint kort! Härlig blå färg, ett kort man blev glad av:)

~ Sophia ~ sa...

Hej vännen..och tack för senast!

Jag missade att kika närmare på alla de fantastiska kort som träffdeltagarna hade gjort till "Min stora dag".
Jag är glad att jag nu fick chansen att se ditt suuuperfina kort. Gillade verkligen hur du använt kantstämpeln på både fram- och insidan.

Ha det gott i massor!
KRAM! Sophia

Marianne "mian" sa...

Tack själv....alltid lika kul att "ha" med dej...o:)

Kanon..bra jobbat m sillen, visst är den väl super, antar att du laddat ner nya mjukvaran...

Ett alldeles fantastiskt fint kort du gjort!!

Vi synes den 27 mars..ta med dej sillen för vi har vår där så kan jag visa dej lite skojsigt...kanske..du kanske e snajdigare än va jag e...o:))

Kram

Helén sa...

Vilket fint kort! Jättesnyggt med den stämplade ramen runtom.

Mia KL sa...

Fint kort och kul att se din blogg. Synd att du inte kunde komma den 16 april men hoppas att vi kan synas en annan gång.