torsdag 3 juni 2010

MorsdagJa, det har ju varit morsdag och jag gav mig på att göra ett stafflikort, som jag aldrig har gjort förut, till min ♥mamma♥. Dessutom så anmälde jag det till en tävling hos Kristinas Scrapbooking, utan framgång, som jag heller aldrig gjort och som jag aldrig trott att jag skulle våga göra. Uppgiften var att skapa ett vårligt kort och det enda kravet var att minst tre blommor skulle synas på omslaget.

Det blev många lager. Jag började med en riktigt ljust limegrönt cardstock, ovanpå det blev det ett rosa cardstock. Sen blev det ett ljusgrönt cardstock på 3d kuddar. I nedre kanten på den så använde jag en Martha Stewart kantstans och ovanpå det blev det ett mönsterpapper från My Mind´s Eye, Wild Asparagus. Under den stansade bården så satt jag dit en bit spets som är från min pappas faster.


Den stora stämpeln är från Tim Holtz och den lilla är från Forma Hantverk. Jag har stämplat dom med Distress Ink, bundled sage. I övrigt så är det blommor, pärlbrads, pärlfloss och två charms i form av en nyckel och en stjärna med texten "just for you" på.


Det var framsidan. Den lilla biten som kommer fram när man öppnar kortet så är det samma lager på lager men ovanpå så är det en etikett som är utskuren med Silhouetten som jag skrev på sedan när mamma skulle få den. På båda kanterna av etiketten så stoppade jag under en blomma så det bara såg ut som om det var blad som stack fram och några pärlor på det.


Kortet sett från sidan för dom som inte sett ett stafflikort förut.


Det var ett jätteroligt kort att göra så det blir definitivt fler stafflikort gjorda.

En stor kram till dig mamma. ♥

Ha det gott alla!


5 kommentarer:

Sara_80 sa...

Vilket ljuvligt kort!
Så välkomponerat med alla papper och dekorationer.
Kram Sara

Millan M sa...

Fint kort i ljuvliga, härliga färger!

Erica sa...

jätte fint kort ju :p
Själv gav ja inte min mor någonting...

pysselpetra sa...

ja ljuvligt var det första jag tänkte :)och jag var visst inte den enda

A'laEmmeli sa...

Wow vilken supervackert kort du gjort!!! Så härliga färger och så fint komponerat! Kram Emmeli