söndag 13 juni 2010

Fotbollskillen fyller 9 årMin son har fyllt 9 år och han är en riktig fotbollskille, så absolut att det skulle spegla sig i kortet som han skulle få i år. Grunden fick vara ett ljusgrönt cardstock och ovanpå det så är det ett mönster-papper från Flair Designs inc, all star collection.


Stämpelmotivet är från Magnolia, sport Edwin. För första gången så har jag målat med Distess Ink färgerna och det var ju huuur roligt som helst. Kanske det blir till att övergå till dom och lägga Tombow pennorna på hyllan. :-) Bakom motivet så är det några remsor av samma gröna cardstock och en ram från Karen Marie Klip.

Övrigt så är det blommor, pistiller, utskuren fotboll med Silhouetten, charm i form av en stjärna, foam thickers "rockabye", rhinestones och en till ram från Karen Marie.

Som alltid så tyckte ju han om kortet, lillgubben..... :), men ännu gladare blev han för det som låg inuti för där var det en biljett till The Big Four konserten med Metallica. Det är en digital konsert från Sofia, Bulgarien, Direkt.


Han spelar Guitar Hero Metallica för fullt här på både gitarren och trummorna och sjunger även ibland. Nu har det ju även börjat bli på ett riktigt begagnat trumset som han fick av sin kusin. Så det han lärt sig på Guitarr Hero så spelar han på riktiga trummorna nu. Vad månne det bli av denna grabb. :-D

Grattis Samuel på födelsedagen.

Ha det gott!


4 kommentarer:

Millan M sa...

Gulligt kort! Milda, härliga färger.

Lilo sa...

Jättefint kort!!! Killkort är lite knepigare att få till men du har lyckats superbra!

Anonym sa...

Hej vännen!

Supertack för din gulliga hälsning, det värmer massor! =) Roligt att hitta en ny blogg, fantastiska skapelser har du gjort oxå!

Vill du stå med i min rak-bok? Så kanske postis kommer med något gott till dig! ;)

Ha det gott, kramar Ulrica

Anonym sa...

Vill bara tipsa om att jag har en härlig vintage utlottning hos mig just nu, ta en lott du oxå! ;)

Sen läste jag om konserten, hur fungerar det? Alltså digitalt & får man undra vad det kostar? =)

Ha en skön dag, kramar Ulrica