måndag 31 december 2012

Tack för mig!

Idag bloggar jag sista inlägget hos Annelie & Mians Scrapbook & Pyssel. Jag har varit med i designteamet i 1 ½ år och jag har trivts jättebra med mitt uppdrag. Jag har valt att sluta, så nu är det dags och ge platsen till någon annan som får inspirera med lite nytt och fräscht.
 
Jag tackar Mian, som nyss valt att sluta, och Annelie för en rolig och inspirerade tid och för att jag fick förtroendet att ingå i designteamet. Även ett stort tack till er bloggbesökare som gett så mycket fina kommentarer.
 
Jag kommer att fortsätta att skapa så det kommer fortfarande inlägg här i min blogg och så ses vi ju i andra forum, på mässor och/eller träffar.
 
Jag önskar er alla ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År!!!


 
På glaset har jag använt mig av stickers, pärlband, band, stickles, dun och en liten virkad duk.

 

På ljuset har jag använt mig av två olika stämplar från Vilda Stamps, doily, band, stickers, dun, pärlstrån och stickles.
 
Sköt om er och ta det försiktigt ute på vägarna.
 
Gott Nytt 2013!

onsdag 5 december 2012

Altrat rör

Jag hittade ett till alster som jag inte bloggat än. Det är mitt andra alster som jag gjorde för Svensk Scrapbooking. Det inlägget kan ni se här. Jag tog ett tråkigt långt vitt rör med tändstickor i och altrade det.
 

Mönsterpapperet kommer från Freja Skapargård, Hortensia.


Längs hela sidan så har jag eyelets. Har sen trätt ett organzaband igenom alla eyelets och snörat ihop papperet.

 
På locket har jag lagt olika hortensiablommor. Kvistarna med löv är stansad med en dies från Cherry Lynn Designs.


Övrigt så är det en blomcharms, halvpärlor och en slända.
 
Nu så! Nu är jag ikapp med bloggandet. Få se vad det blir för alster nästa gång och när...
 
Ha det gott inne i värmen i vinterkylan! 
 

tisdag 4 december 2012

Julkort #22

Nu ska jag ha hunnit ikapp med mitt bloggande....tror jag. Dagens inlägg blir ett julkort till och nu är det snart dax att skicka iväg dom.
 
 
Textstämpeln är från Reprint och är embossad med kopparpulver. Bilden är från ett klippark. Ramen är av mullbärspapper. Övrigt stickles, peel-off stickers och halvpärlor.
 
Ha det bäst!
 

måndag 3 december 2012

Julkort #20 och #21

Jaha, då var det måndag igen. Hoppas ni hade en trevlig första advent igår. Till dagens inlägg har jag gjort två stycken julkort...igen. ;)
 



Mönsterpapperet kommer från Inkido, Forever Santa. Bilderna är från ett klippark. Övrigt halvpärlor, ostduk och stickles.
 
Imorgon blir det ännu ett julkort.
 
Ha det gott!
 

söndag 2 december 2012

1:a advent

Då var det första advent. Snart är det jul och nu är det dags att börja skicka iväg alla julkort. Så till dagens inlägg har jag gjort två stycken. Det här blir årets 18:e och 19:e julkort.


Mönsterpapperet kommer från My Mind´s Eye, Lost and Found Christmas. Tagen är av ett klippark från Reprint. Kvistarna är stansade med en stans av Martha Stewart. "Doilyn" är stansad med en dies från Marianne Design. Övrigt halvpärlor, stickles, grandekoration och spets.


Mönsterpapperet är från Ladybug and Friends, Light a candle. Tagen är av ett klippark från Reprint. "Doilyn" är stansad med en dies från Marianne Design. Övrigt ostduk, rhinestones, stickles, spets och en metallgrandekoration.
 
Jag tycker det är så mysigt nu när man får tända dessa ljusdekorationer av alla dess slag. Nu är det inte långt till jul. Är det någon som har pysslat ihop någon julklapp då? Det har faktiskt jag gjort. :)
 
Sköt om er och var försiktig där ute på vägarna.


lördag 1 december 2012

Julkort #17

Mitt första alster som inspiratör hos Svensk Scrapbooking har redan visats på deras framsida. Inlägget kan ni se här. Jag hade fått alldeles nya papper i min hand och jag ville pröva på en ny vikning och så här blev resultatet.
 
 
Mönsterpapperet är från Freja Skapargård, Hortensia.
 
 
Kanterna på kortet har jag stansat med en kantstans av Martha Stewart
 
 
 Bilden är från ett klippark och den är stansad med en Spellbinders, Deckled Edge Classic Ovals. Runt bilden så har jag ett silvrigt rosband.
 
 
Tagen är stansad med en dies från Tim Holtz, Tag and Bookplates. Stämpel är från Maja Design. Mönsterpapperet har jag stansat med en Martha Stewart stans.
 
 
 Övrigt så är det spets, band, halvpärlor och stickles.
 
Det här kortet kommer jag att visa en beskrivning på men det kommer lite senare.
 
Imorgon är det första advent. Har ni fått någon julkänsla ännu? Här har adventsljusen kommit fram och lilla julgranen men inte så mycket mer.
 
Lördagen före första advent så firar man Lilla Jul i Finland och den traditionen för vi vidare med barnen här. Så jag önskar er alla en riktigt God Lilla Jul.  
 
Sköt om er och var försiktiga där ute i snöovädret!