onsdag 20 juni 2012

Layout á la bandana

OJ, vad roligt det är med bandana teknik. I Bandana tekniken så är grunden oftast i skarpa, klara färger. Svart mönster och vita highlights. “Kort och gott”. ;)

Idag är det min bloggdag hos Annelie & Mians Scrapbook & Pyssel. Till idag så har jag prövat mig på en layout i den här tekniken, har bara gjort tags förut. Så här blev den:



Jag började med att färga in en slät vit cardstock med Distress Ink.


Stämplade sedan med olika stämplar. Jag har använt mig av Tim Holtz stämplar. Sist så fyllde jag i med en vit penna lite här och där för att lysa upp lite.


På biljettstämpeln så har jag lagt ett lager Glossy Accent från Ranger.


På textstämpeln så har jag lite Stickles, Black Diamond från Ranger. På vissa prickar så har jag lagt Glossy Accent från Ranger.


Det här är en verkligen en rolig teknik och visst kan man använda den på layoter också. Först så hade jag bara färgat strax utanför stämplarna, runt fotona så att även den vita cardstocken syndes och det passade också men det blev till sist färg på hela. :)

Det var allt för mig idag. Ha en fortsatt trevlig dag, midsommar OCH sommar!

söndag 17 juni 2012

Körkort

Idag bloggar jag två gånger i Vilda Stamps bloggen. Så mitt andra alster idag är ett kort till någon som fått sitt körkort. :)



Hittade det perfekta mönsterpapper för det här kortet. Ett papper från Tim Holtz, Lost and Found, med nummerplåtar på. :)


Collagestämpeln, V655, har jag först stämplat med Versafine, Vintage Sepia, sedan ebossade jag den med Chunky Crystals, klar. Fick ingen bra vinkel så att det syns på fotot att jag har embossat den. Lite stickles på vingarna.


Med textstämpeln, V483, har jag gjort likadant.


Stansade ut lite kugghjul med Tim Holtz diesen, Gadget Gears. Embossade dom också med Chunky Crystals, klar.


Övrigt så är det mesh, ostduk och skruvbrads.

Stämplarna kommer från Vilda Stamps och efter varje stämpel så finns det en beteckning så ni kan hitta den i Vilda Shopen.

Ni har väl inte missat att det kommit ut nya stämplar!? Om ni har det så rusa in i webshopen så får ni se vad många nya fina stämpar Vilda Stamps har släppt. :)

Det var allt för mig idag.

Ha en fortsatt trevlig dag, helg OCH sommar!!! :D

Bandana teknik

Idag bloggar jag hos Vilda Stamps. Så till idag så har jag gjort en tag med fem olika Vilda stämplar på som jag tänkte visa. Jag har testat bandana tekniken och OJ så roligt det var. :)

I Bandana tekniken så är grunden oftast i skarpa, klara färger, svart mönster och vita highlights. “Kort och gott”. ;)


Jag har stansat ut en tag med en Tim Holtz die, Tag and bookplates. Färgade sedan in den med Distress Ink färger.


Använde textstämpeln V387. Har lagt Glossy Accent ovanpå fjärilarna och lite stickles.


På fjärilstämpeln, V409, har jag lite stickles. Längst upp på tagen så har jag stämplat med en swirl, V540.


Har lagt Glossy Accent och en prick med stickles på blommorna på trädstämpeln, V16. Maskade text-, träd- och fjärilstämplarna så att de går in i varandra snyggt.


Längst ner på tagen så har jag använt splashstämpeln, V283.

Allra sist så ritade jag i med en vit penna lite här och där så att det lyser upp.

Stämplarna kommer från Vilda Stamps och efter varje stämpel så finns det en beteckning så ni kan hitta den i Vilda Shopen.

Jag bloggar ett till alster idag och det blir……ja, kika in så får du se. ;)

Tills dess ha det bäst! <3