lördag 5 februari 2011

Tack och Grattis!

Jag är så glad!!! Jag fick äran och bli månadens medlem nu i februari på Svensk Scrapbooking. Tack så hemskt mycket. Det värmer. Så den här layouten visar jag även idag på framsidan på Svensk Scrapbooking.

Layouten har jag gjort till min svägerska och hennes kille. Jag monterade den i en ram innan jag gav den till dom i present.

Nyförlovade och kära...det syns väl! :D


Båda mönsterpapperen är frånMaja Design, Crea Diem. Ett underbart papper. Fjärilen har jag även stansat ut i samma papper med en Martha Stewert stans. Blommorna är från Reprint.

Jag satt dit några av Tim Holtz underbara metalldekorationer, urtavla med visare, två charms och en ram. Gemet är från Making Memories. Sen tog jag en halv blingswirl från Prima. Övrigt pärlfloss och en nål.





Grattis än en gång Susanne och Mattias och Lycka Till!

Tack för titten och titta gärna in på Svensk Scrapbooking där jag visar upp två alster och har svarat på några frågor eller så har ni redan varit där och kanske klickat er vidare hit. ;)

Ha det gott!


tisdag 1 februari 2011

Ett till...

Jag har gjort ett till bidrag till utmaningen på Tisdagar med Tina. Jag hoppas att du också är med.


Till det här kortet har jag faktiskt använt mig av sånt som blivit misslyckat och annat spill. Botten är en bit ekologiskt naturpapper "Elephant Dung", torkad elefantspillning, som är köpt på Panduro. Sen är det ett akvarellpapper infärgat med Distress Ink och det är faktiskt ett misslyckat kort från mitt första försök till Tisdagar med Tina och där stämplade jag bara en bord runt om från Autumn Leaves.


Hjärtat är utskuren med Silhouetten och swirlsen också. Hjärtat kan man öppna på mitten så man kan skriva sin lilla hälsning. Övrigt band, rhinestones och stickles.


Tack för titten och ha en bra dag!